onsdag 30. januar 2008

Et par loppefunn

Jeg elsker loppemarkeder og antikvitetsbutikker, dvs de mer loppemarked lignende butikkene. Det er desverre altfor sjelden jeg får gjort det her. Butikkene her i byen er altfor dyre, og det er et stykke å kjøre til småbyene rundt her som bare har de beste butikkene jeg noen gang har vært i. Problemet er at jeg ikke tør å kjøre bil her..så jeg er avhengig av P. Men jeg har fått et par turer, og da har jeg kommet hjem med blant annet disse tingene:Må også legge ut bilde som Hannah malte for et par dager siden, hun brukte maling med forskjellig "teksturer", lim og glitter.Hun koste seg skikkelig:) Og vi ble riktig så fornøyde begge to!

1 kommentar:

Maria / Frøken Fryd sa...

hej igen :)

Du kan virkelig gøre dig nogle gode fund :) Både dem du viser her, og også den fra den anden tråd med blandt andet chokoladerne. Ser bare SÅ lækkert ud.
Hvad skal du bruge dukkehovedet til ?

Du spurgte mig hvad jeg gør mest i af de kreative ting. Det er lidt som vinden blæser. Jeg har gennem tiden lavet en masse forskeligt. En periode var det decoupage jeg lavede en masse af. Det blev til diverse billedrammer, små æsker, lidt kort og videre i den dur.
Jeg syr også en del. Men mest i interiørgenren. Feks. puder, tæpper, poser og bags. Syr dog også lidt tøj, men det er ret begrænset, da jeg ikke har tålmodighed til de helt store projekter der.
Så har jeg ombetrukket nogle møbler for lang tid siden. Blandt andet en sofa og en lenestol... Jeg maler en masse møbler, og har også engang lavet en del i perler i form af hjerter og kors til feks blomsterpynt. Tja... har egentlig lavet en masse forskelligt igennem tidens løb.
Kreativiteten har det bare med at komme i bølger... i perioder laver jeg en masse, og i andre er jeg noget mere sløv på den front :)

Glæder mig til at følge med videre i dine ide`er og gode køb - kan virkelig godt forstå du glæder dig til at komme igang med at indrette igen.
Klem Maria